2014/10/02

What I'm Thinkin' Right Now


MÄ EN HALUU KUOLLA !!
ei muuta, auttakaa..


HH!: Kevyempi Kantaa - en pysty kuuntelee tätä itkemättä
(
Spotify-linkki)

20 kommenttia:

  1. No älä kuole sitten vaan ala elämään!

    VastaaPoista
  2. Mitä apua sä tarviit? Jos oot oikeasti nyt kokeillut lähteekö henki lääkeyliannostuksella tms ja tää on sun hätähuuto eikä kukaan varsinaisesti tiedä sitä, niin soita 112 tai sano tässä että soittakaa joku, mä oon ainakin valmis siihen jos on tarvetta.

    Pärjäile, elämä on oikeasti ihan kaunis kun osaa katsoa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EN OLE ITSARIA YRITTÄMÄSSÄ. Turhauttaa vaa tää vitun ainainen paskasairaus, johon en haluu kuolla.

      Poista
  3. EI ÄLÄ TEE SITÄ. joku päivä on taas ihana, pliis koita jaksaa:> meet juttelemaan, soita apua jos et jaksa, tääl o ihmisiä jotka haluu sua auttaa:> sä selviit kyllä!!! sä pystyt elää!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä nyt oo ittelleni mitään tekemässä. Pikkuhiljaa kyllä jos suunta näin jatkuu.

      Nyt viel taistelee iltapalakalorien kaa ->
      Puoliltaöin ilmestyy toivottavasti HH!:n vitoslevy Spotifyhin.

      Poista
    2. Joo, mä tajusinkin et luin eka vähän väärin mut en saa tota himskatin kommenttii muokattua, oisinki just alkanu kirjottaa kaikkea ihanaa piristävää tähän viel:) tsemppii iltapalaan!! Kaikest voi selvitä. !

      Poista
    3. Onnistuin ja haastoin itteni oikeen jätti-iltapalalla :))
      Mä haluun selvitä! Tää on vaan niin tasapainottelua.

      Poista
  4. Suahan on autettu jo ihan helvetisti, ainakin yritetty... Turhaan apua huutelet kun et osaa ottaa sitä vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...jöten ei enempää apua tälle idiootille

      Poista
  5. Hengittele syvään, rauhoitu. Nuku väliin kunnon yöunet - lataa akut. Kasaa aamulla ajatuksesi. Juttele hoitajillesi ja mietiskelkää yhdessä. Vaihtoehtoja ja ratkaisuja on. Voimia! <3

    VastaaPoista
  6. "Te tartuitte toisiinne niin kuin kieli kylmään rautaan. Nyt mä ajattelen ja ääneen sanon sen, että sut on kevyempi kantaa hautaan"

    VastaaPoista
  7. Sua on koitettu auttaa mut et ota apua vastaan! Sulla on ihmisiä ympärillä jotka auttaa sua ja joutuu kärsimään sun takia kun et ota sitä apua kunnolla vastaan... Koittaisit nyt oikeesti jo tsempata!!!!!! En sano tätä pahalla mut hei camoon, grow up! Ois jo aika ottaa vastuuta itsestään ja omasta elämästäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on hoettu 17-vuotiaasta asti osastolla, että ota vastuuta. Vitun yritän yritä, mutta mussa on kaks eri puolta, jotka aina kumoo toisensa. Joten täällä rämmitään itseään etsien.

      Poista
  8. isoiso voimahali täältä sulle!! kyl sä selviit :)

    VastaaPoista
  9. Se on vaikeeta aina ottaa apua vastaan, kun on niin syvällä sairaudessaan. Turhauttaa kaikki negatiiviset kommentit, kun ei ilmeisesti ole kokemusta masennuksesta/syömishäiriöstä/muusta mielenterveyden sairaudesta, johon uppoo niin pahasti, ettei mikään tunnu auttavan, vaikka apua annetaan tai yritetään antaa.
    Koita jaksaa ja sinnitellä ja yrittää tarttua annettuun apuun <3 syö kattellessa telkkaria, ollessa koneella, kuunnellessa musiikkia niin et ajattele pelkästään syömistä ja se saattaa olla helpompaa. Ajattele positiivisesti. Äääää, en tiiä mitä sanoa. <3 VOIMIA <3

    VastaaPoista
  10. MÄ EN KESTÄ :'(

    Enkö vois tulla halaamaan sua kuntoon???? Pitää susta kii niin, että olisit (oltaisiin) liian painava vahvimmankin kantaa?! En kuunnellu biisiä mut kävin lukee sanat. Osu ja uppos,ja nyt tihrustan tippa linssissä. Hassua ku munki mielestä sun kädessäs on tiikerin raidat.. Vittu mä en kestä :'''''''''( <3

    -K.K.

    VastaaPoista