2014/05/23

Drunken' Sailor

Jeeaa!! Oon saanu mun painon jo yli 45kg:n (ainakin oman ja -terapeutin vaa'an mukaan). Olo on vaihteleva. Ja oikeestaan on jännä ettei painonnousu sillä tavalla ahdista ahdista. Oon suurimman osan ajasta oma itseni, mutta silti oireilen kaikin mahdollisin keinoin, kuten alkoholilla, viiltelyllä. kaikella tyhmällä . Kovasti yritän keksii kaikkee muuta tähän tilalle.


Te jotka olette sitä mieltä, että 45 on vielä ihan nollalukema, niin tiedoksi että olen koko elämäni aikana painanut vain 200g enemmän kuin nyt, sekin jonkin osastohoidon tuloksena ja aikuisiässä. Mulla ei ole aavistustakaan minkä näköinen on oikea-Noora (saletisti joku pullaposki), mitä musta tulee, ei ole kunnolla mitään vihin verrata. Mulla on vääristynyt kehonkuva. Nään itseni tällä hetkellä normaalina: on perse, tissit, reidet jne.. Ja johonkin kohtaan kroppaa pitäisi jotenkin mahtua vielä viitisen kiloa? Seuraava sukulainen tuleeki ja sanoo liian laihaksi, mitä tai ketä siinä pitää uskoa? "Onko toi nyt vaan teeskentelyä, vai mitä se muka yrittää sanoa! Rumillekin sanotaan, että ne on kauniita. Onks mul pullaposket?. Ei kyl se haukkuu mua läskiks."

ai taas rieskarullii, ei jaksa.. :P
Tää on aika jännää. Kunn mä tulin tänne kuntoutusosastolle mä näin itseni jo viikon jälkeen paljon isompana vaikka paino ei ollut juurikaan liikkunut. Nyt kun taas painoa on tullut lisää, huomaan sen vain farkkujen kiristymisestä. (paitsi iltaisin yleisesti ilmenevästä ilmapalloilmiöstä) On muhun tullut eloa kasvoihinkin, mutta en ite ees huomaa sitä. Paitsi niihin aivokuollutkuviin verrattuna. Samaltahan mä näytän ku ennen? Paitsi osissa uusilla otetuilla kuvilla esiintyy kunnon pallohampsteri.
Silmät näkee aika paljon ja kaikkee jännää mitä ei ookaan, avotki kääntää kuvat ylösalaisin, luo osan aisteista. Saanks mä opetettua mun aivot normaaleiks?


Ja oon juonu täs yli litran Rainbown Light Colaa,
 saattaa oll jopa parempaa ku Cokis...

12 kommenttia:

 1. Et oo mikään pullahamsteri vaan ihan hirmu kaunis nainen! Kaunistut vaan koko ajan lisää <3 Oot ihana ja oon susta ylpeä!

  VastaaPoista
 2. Rainbow'n versio todellakin on parempaa!:D

  VastaaPoista
 3. Voi että oikeesti mahtavan hienoa työtä olet tehnyt! Et todellakaan mikään pullahamsteri ole, vielä selkeästi alipainoisen näköinen. Vielä muutama kilo (kunnes olet saavuttanut normaalipainon, jossa hormonitoiminta toimii ja muutenkin kroppasi voi hyvin) tuohon lisää, niin hyvä tulee. Uskon, että susta kuoriutuu vielä oikea kaunotar! Hirmusesti tsemppiä ja jaksamisia. Annetaan elämän voittaa. <3

  VastaaPoista
 4. Noh jos mun mielipidettä kysytään, niin sä näytät paljon paremmalta ja kauniimmalta kuin ikinä ennen! Eikä se kauneus varmasti ainakaan vähene kun saavutat normaalipainon ja sen 5 kilon jälkeen olet edelleen hyvin hoikka. Ymmärrän että kropan muutoksiin on vaikea sopeutua, mutta kyllä se varmasti helpottaa. Varmaan huomaat myös kuinka positiivisesti ravitsemustilan korjaantuminen vaikuttaa fyysiseen jaksamiseen :)

  VastaaPoista
 5. Oot tehny ihan tosi upeeta työtä!!!!!!!! Oon niin ylpee (ja samalla kateellinen) sun edistyksestä. Oikeesti tosi hienoa Noora:----) ♡

  VastaaPoista
 6. Hitto, että oon ylpee susta! Mulle noi viimiset viis kiloo (45 -> 50) oli kaikista työläimmät. Jälkeenpäin en suoraansanoen huomaa kauheesti eroa kuvissa, joissa on viis kiloo enemmän tai vähemmän, mutta muistan miltä se tuntui! Nimittäin siinä vaiheessa, kun paino läheni viittäkymppiä, niin mun elämänilo palasi. Eli henkisellä puolella ne kilot oli kaikista tärkeimmät.

  Nyt oon painanut jo monta vuotta yli viiskymmentä, mutta aina kun stressi ym vähän laskee painoa, tulee kauhee kauhu, että ei kai se mene alle viidenkympin?! En enää ikinä halua palata siihen helvettiin ja 50 kg on mulle joku "maaginen raja".

  Voimia Noora <3 kaikkeen. Pidä huolta itsestäsi <3

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavaa Noora, saat olla ylpeä itsestäsi ja nyt sitä sinun sisuasi kaivataan, että et anna painon enää laskea. Ja tuo saamasi paino ei todellakaan näy missään muualla kuin silmissäsi, niihin on palaamassa elo. Nyt vain jatkat samaa rataa, niin ne aivotkin tulevat kyllä perässä. :)

  VastaaPoista
 8. oot todellaki tehny hienoo työtä ja sun sietää olla ylpee ittestäs! on varmast vaikeeta tietää miltä "kuuluisi" näyttää, mutta uskon että sä näytät vaan upeemmalta normaalipainossa ja näin - nytkin näytät jotenkin paljon elinvoimaisemmalta :) you go girl!!

  VastaaPoista
 9. Onnitukset!! 45kg on jo hyvä, sillä itelleki ravintoterapeutti sano et siin vaihees rupee jo kroppa pääpiirtein toimimaan normaalisti (ite oon sisi 164 cm, en tiä kui pitkä sä oot, vissiin pidempi?). Ihana juttu jos se ei sua ahdista varsin, oot kaunis ja varmasti parin kilon päästä vieläkin kauniimpi <3

  Ps toi Cupcake cultin paita on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja unohtu mainita et rainbown light kokis on tosiaan miljoona kertaa parempaa ku mikkään kokis tai pepsi! <3

   Poista
 10. Upeaa työtä ja ihana ettei ahdista aivan liikaa! Ja rainbowkola on parasta ikinä.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kommenteista, en nyt jaksa vastailla erikseen :)
  Kyllä mä jollain tasolla olenkin ylpeä itsestäni. Yleensä oon tuijotellu numeroita aivan kauhuissani, mutta nykyään unohdan sen heti vaa'alta noustuani :--D On tietysti angstipäiviä ja vietän paljon aikaa omissa oloissani.

  Ja ihanaa että täällä on muitakin Rainbowkolan ystäviä - en ookkaa mikää kummajainen ku tykkään eniten halpiksesta!

  VastaaPoista