2014/05/11

There Are Worse Things I Could Do

Olin eilen niin töttörötöö väsynyt, että jäi lopulta osa Euroviisujen pisteidenlaskustakin katsomatta. Otin "päivä"unet yhdeksältä illalla ennen kisaa, ja hyvä kun jaksoin enää nousta katsomaan lähetystä. Ei jääny esityksistä kovin moni mieleen, mutta Suomi nappas (IS:n sivuilta aamulla tarkistettaessa) 11. sijan, joka on Lordin jälkeen esiintyjämäärään nähden paras sijoitus. Alunperin mun ei ollu ees tarkoitus jäädä osastolle, vaan pitää kisakatsomo ja lähtee porukalla kattomaan viisuja. Pohjanoteeraus, katoin sit yksin kun muut meni nukkumaan.


Huonot fiilikset sen kun jatkuu. Elin eilisenkin sunnuntaiangstissa, vaikka oli lauantai. En oikee jaksa innostuu mistään, tai sit vaan hetkeks, ja oon mieluummin hiljaa kun avaan suuni. Ruokakaupassa käynnin ajaks voin piristyä, olla sen puolituntisen ajan normaali. Mut välil on vaan vaikee. Moitin itseäni siitäkin kun en jaksa hymyillä tietä antavalle auton kuskille kiitokseksi. Kaikki vituttaa ja voisin itkee raivosta ilman syytä.

Yritin lohtushoppailla, mut nyt kaikki mikä vielä kuukausi takaperin ois tarttunu heti mukaan jäi kauppaan. Käytännöllisenä ostin uuden suoristusraudan vanhan mini-kokoisen tilalle. Eikä Hello Kitty -Vansit vaan voinu jäädä kauppaan kun bongasin ne -60% alesta! Silti ei iskenyt tuttua materialismionnellisuutta, ennemminkin vain syyllinen olo rahan tuhlaamisesta. Suoristusraudalla testasin heti kihartaa hiuspidennyksiä, mut en jaksanu ottaa kuvaa lopputuloksesta.


Tänään olisi tarkoitus kuitenkin suunnata kotiin viettämään äitienpäivää. Muu perhe käy aamupäivällä brunssilla, mutta mä liityn  seuraan vasta välipalan jälkeen ja autan tekemään parsarisottoa päivälliseksi. En oo syöny yhtäkään lämmintä ateriaa kotona sen jälkeen kun muutin osastolle, oon vetäny varman päälle ja yrittänyt saada ruokailut kondikseen, mutta nyt on jo luottavaisempi olo. Kai? 

Ihanaa äitienpäivää mamma, oot rakkain ♥

10 kommenttia:

 1. Hyvin se kotona syöminen varmasti sujuu! :--)

  VastaaPoista
 2. Hei Noora onko siellä kuntoutusosastolla tällä hetkellä täyttä? Kyselisin siksi kun olisin kiinnostunut siitä mutta en tiedä millaiset mahdollisuudet sinne on tällä hetkellä päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä meitä on viisi, joten yksi paikka on vapaana. En kuitenkaan tiedä onko se mahdollisesti varattu jollekin tutustumassa käyneelle...

   Poista
 3. "Minulla on ryyppyfiilis, hei ota minut kiinni tai pompahdan pilviin asti.
  Minulla on ryyppyfiilis, hei ota minut kiinni, kiinni, kiinni, kiinni..."

  VastaaPoista
 4. Maltti olis valttia, mutta minkäs teet kun mieli on matala; ei pahemmin lohduta maltit eikä valtit... :( Mutta kyyyyyllä se parempikin päivä taas koittaa. Ihan varmasti, ja sen tiedät Sinäkin! :)

  Niin, se on sitten ollut viisua, lätkää ja äiteetä tämä viikonloppu... Ja ennen kaikkea sitä viimeksimainittua! :) Toivottavasti oli mukava hetki äidin luona, parsarisotto onnistui ja ahdistus pysyi aisoissa.

  Nyt en muuta kuin toivottelen Sinulle parempaa uutta viikkoa! ♥ Hali! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lätkää, ei sitä voi edes katsoa kun Suomen joukkue on mitä on...
   Parsarisotto oli maailman parasta, juustoista, mutta ehkä sen takia niiiiin hyvää ;))

   Poista
 5. Mitensyömiset meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tofusalaattia - risottoa - mutakakkua vanhanajan jäätelöllä, hyvin meni! Jos vaan oisin kestänyt ahdistuksen ja ollut juomatta niitä muutamaa siideriä päälle...

   Poista
  2. Hyvähyvä!!! :) Kyl se siitä vielä Noora.. Jonain päivänä pystyt vielä syömään tuntematta minkäänlaista ahdistusta mistään!

   Poista