2014/05/25

It's Going To Get Worse Before It Gets Better


Fiilis just tämmnönen, yritän hymyillä, mutta vähän hankalasti onnistuu.. Viimepäivät on rehellisesti ollu kaaoottisia, mä en vaan kestä tätä painonnousua. Oksentelua, alkoholia, muita päihteitä, viiltelyä. Oon vetäny niin yli, että mun jatko täällä ei ole enää edes varmaa. Koska en osaa edelleenkään hallita ahdistustani.

Suutuin itselleni, petyin itseeni niin pahasti, että värjäsin tänä aamuna ihanat hattarahiukseni pois. Pakko saada jotain muutosta ja lävistyksiä nyt on jo riittämiin. Onhan nää blondit toisaalta helpompi hoitaa, kun ei tarvitse ylläpitää pastelliväriä. Ja muutenki mulla tuppaa toi suihkussa käyminen jäämään.... En mä ansaitse mitään, mietin jopa että lopettaisin lääkityksenikin ku ei niistä oo kerrassaan mitään apua. Eilen kävelin itseni kuoliaaksi paahtavassa Kalliossa, söin päivällistä vain koska äiti oli vaivalla tehnyt lempiruokaani, otin viisinkertaisen määrän lääkkeitä nukkumaan mennessäni, jotta saisin unta, mutta silti heräsin jo viideltä. Söin aamupalan itsenäisesti ja siitäkö vasta nousikin päässäni myöhemmin hirveät syytökset!

Osastolla itkin pitkästä aikaa lounaspöydässä, välipala sujui jo helpommin. Äiti tuli hakemaan mut kävelylle ja vähän piristyin. Vaikka tälläkin hetkellä olen sitä mieltä, että ottaisin mielelläni pari siideriä parantamaan oloa. Yritin saada mutsin ottaa pari asukuvaa, mutta ei-oman-kännykän käyttö on aina vähän vaikeeta.

Hello Kitty -kengät!!!!
Odotan tuleeko taas yhdestä aiheesta kommenttia, mutta paljastan tämän vasta jos näin tapahtuu :--D

Mut illalla Suomipelii, ihan rauhassa vaan täällä osastolla! Laitan varmaan Instagramiin tunnelmia, koska pakkohan tää on katsoa! Alkupeleissä menetin jo toivoni ja totesin, että tän vuoden lätkän katselut oli tässä, mutta finaalimatsia ei voi jättää väliin! (vaikka meidät rökitettäisiinkin)


Mutta kuten kädessänikin lukee "I won't let you get lost." Mä yritän muistaa nää sanat ja jaksaa.

15 kommenttia:

 1. Voimia!:) mulle ainakin oli psyykelääkkeistä vain haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin on osasta tullut, mutta myös ihan ok -toimivia lääkkeitäkin olen käyttänyt.

   Poista
 2. mitä tossa sun tatuoinnissa lukee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D:D
   Tällaiset kommentit saa sapen kiehahtamaan, kun huomaa ettei tekstejä jakseta lukea ollenkaan...

   Harvoin näkee sinua paljain jaloin :) Olet niin kaunis! Ja hei, 45 ei ole vielä mitään. Mitä siitä jos paino nousee, kun sen PITÄÄ nousta kuitenkin! Elämä on niin paljon parempaa normaalipainoisena.

   Poista
  2. Kuten yllä mainittu, niin kyllä siinä edelleen "I won't let you get lost." lukee.
   Harvoin näkee paljainjaloin kun Suomessa on talvella yli 20'C pakkasta! Ja kiitos :)

   Poista
 3. Oot kaunis! Tsemppiä kovasti <3 ps. Mulla tuli noista asukuvista mieleen Haloo Helsingin se laulajatyttö :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAA! Tää oli just se juttu "jota en kertonut", että kun blondaan hiukset niin joku vertaa mua HH!:n Elliin :--D

   Poista
  2. Kheheh, arvasin että se oli just se kommentti mitä tarkotit! :D Mutta tottahan se on, tosin oot kauniimpi kuin Elli, imo. :)

   Poista
 4. Mä tykkään noista hiuksista ;3 ne sopii sulle ! Tsemppiä myös syömisiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (:
   Antaa hiusten kuivua harjaamatta ja kilo lakkaa niin toimii !

   Poista
 5. Onko septum lähteny? :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, septum on vaan piilossa. Se lähti lomalle kun niistin ja pallo ja rengas irtos, nii vaihdoin sitten tapin tilalle. Ja kyllä se vielä takaisin tulee :D

   Poista
 6. En mitään niin toivo kuin että saisit jatkaa siellä. Pitkään. Että saisit hallittua ahdistusta jollain muilla keinoin kuin viiltelemällä, päihteillä tai oksentelulla. Että jostain löytäisit ne avaimet.

  Surku. Eikä tuo Suomipelikään tainnut viikon viimeisiä hetkiä pelastaa...

  Mutta älä todellakaan anna menettää itseäsi! Toivoasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peli itse asiassa piristi, kun laittautui yksinäiseen kisakatsomoonsa, antoi hyvin tekemistä ja ensimmäisissä erissä ihan kunnolla jännitettävää!

   Poista
 7. Susta ei kyllä näe kaikista kuvista päällepäin, että sua ahdistaisi. Paremminkin susta tulee itsevarma kuva - näytät empaattiselta ja syvälliseltä - kauniilta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Mä toivon että näkisit sen itsekin - ja varmasti nää piirteet korostuu sitten, kun asiat muuttuvat vielä parempaan suuntaan:) Jaksamista!!! <3

  VastaaPoista