2014/05/08

Sitting In This Room

Huonepostaus! Eli tältä näyttää oma huoneeni osastolla. Oon yrittäny sisustaa tätä pienillä asioilla oman näköseks ja jotenkin kävi niin, että kaikkialta löytyy lintuja :--D


Tässä näkyy huone kokonaisuudessaan. Yhdellä seinustalla on sänky, vaatekaappi ja pöytä sekä nojatuoli, joten sisustus on aika toispuoleinen. Alunperin pöytä oli toisella puolella huonetta, mutta näin on enemmän liikkumatilaa. Nyt ovelta katsottuna oikealle puolelle jäi vain seinään kiinnitetty hylly ja pieni lipasto.


Tehtiin reilu kuukausi sitten reissu Ikeaan ja matto onkin sieltä peräisin. Tää oli pakko saada, koska siinä on pöllöjä ♥_____♥ jos joku ei ole sattunut huomaamaan niin oon aika pöllöhullu. Oon joskus aiemminki kattonu kyseistä mattoa ja todennu, että se on niin hirvee värioksennus, että ei. Tykkään sisustuksessa enemmän rauhallisista väreistä. Pienellä yllytyksellä matto lähti kuitenkin mukaan, enkä ole katunut. Se on huoneen väriläiskä.


Lisää lintuja. Ikkunan molemmilla puolilla on seinätarroja, myöskin Ikeasta hankittuja, lintuparven muodossa. Tykkään myös pihanäkymästä, joka ikkunasta aukeaa. On ollut kiva seurata kevään tuloa, kuinka puut ja nurmikko on alkanut pikkuhiljaa vihertää. Kävin varastamassa siniset verhot toisesta huoneesta, alunperin ne olivat keltaiset >:--D Aurinko paistaa päivällä sisään ja kauhulla odotan kuinka kuuma täällä on kesällä!


Mulla on täällä mukana kahdet muumilakanat :> Sängyn päädyssä olevan kaapin kylkeen teetin Caramel-hamsterista kuvia, jotka kiinnitin sinitarralla "kollaasiksi". Seinällä on myös hylly, johon tilanpuutteessa laitoin hiustenhoitotuotteeni ja hajuveden kun ne niin sävy sävyyn siihen sopivat. Pöydällä on korupuu.


Rakkaat Ugly Dollit tietysti muutti mukana ja ne onkin maton (jonka sävyihin ne hyvin sopii!) lisäksi ainoo vähän värikkäämpi asia mun huoneessa. Sängyllä mulla on Stockmannilta ostettu ihanan pehmeä harmaa päiväpeitto ja pienempi ikivanha fleecepeitto päiväunia varten.
 

Seinillä mulla on nimmareilla varustettu Haloo Helsingin juliste, lintuhäkkinaulakkokoukkuja oven vieressä, pari vuosia sitten osastolla tehtyä mustavalkoista kollaasia, sekä Kreikasta tuotu unisieppari.


Sängyn vastapäisellä seinällä on seinässä kiinni pari hyllyä, joiden päällä säilytän mun teekokoelmaa. Forsmanin teepussit on mun mielestä niin hienoja, että niitä voi Taika-mukien kanssa pitää ihan esilläkin :--D Clas Ohlsonilta löysin söpön pienen ruusuilla koristellun radion. Kirjat ja dvd-boksit on vähän rumasti, pitäis keksiä niille joku esteettisempi järjestely, vaikka joku kirjatuki pitämään ne tossa?

Siinäpä tää koppero nyt olikin! Postauksen kuvia varten jaksoin siivota huoneen pari päivää sitten, mutta nyt tää muistuttaa taas enemmän sikolättiä, koska vaatekriiseillessäni levitin koko vaatekaappini sisällön lattialle ja nyt täällä tuskin mahtuu enää liikkumaan :--D

11 kommenttia:

 1. Vähän toista kuin osasto nelosella. Ttuollahan varmasti ihan viihtyykin, kun saa laittaa huoneen omannäköisekseen, eikä tarvitse jakaa sitä toisten kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaankin vähän pidempään kun nelosella, joten ehtii laittaa huonettaan ;)

   Poista
 2. Ihanii noi lintukoukut, mistä sä tommosii oot saanu hankittuu ja sullaki unisieppari siellä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampissa on se jokujoku sisustuskauppa, en muista nimeä D:
   ja unisieppari of course, pitäis siirtää se sängyn yläpuolelle nii ehkä painajaisetki katois...

   Poista
 3. Matto on aika täydellisyys :D Ja hamsterit <3

  VastaaPoista
 4. Sä se teet osastosta kodin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kun puolet mun tavaroista on täällä ja suurimman osan aikaa vietän poissa kotoa. Hoitojakso kestää ainakin kesän yli, joten useampi kuukausi täällä vielä hengataan. Yritän viihtyä, ja kaiken esillä olevan saa helposti mukaansa kun täältä muutan pois (seinätarroja lukuunottamatta).
   Oliks tää muuten ees negatiiviseks tarkotettu..?

   Poista
 5. Onhan se tärkeää tehdä huoneesta viihtyisä, kun siellä tulee kuitenkin paljolti aikaa vietettyä. :) Voimia sinne Noora, älä anna huonojen kausien vetää täysin mukanansa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - tälläkin hetkellä istun matolla dataamassa ;))
   Yritän selvitä, oon varma et tää jossain välissä taas helpottaa.

   Poista