2014/05/04

Life Sucks... Then You Die

*****, miks missään ei oo järkee vai onks vai ei? Perjantaina oli hyvä kännissä, sen jälkeen ei, sitä ennen ei. Oon vaa nukkunu ja oksentanu viime päivät. (en kaikkee, mut nyt bustasin itteni osastokavereillekin, jei!) Tietookaa mitä paino on, eikä vois vähempää kiinnostaa. Tai vois, ahdistaa tää tietämättömyys.

Millää mitää välii. Uudet lävistyksetki sattuu ja suihkuun ois kiva päästä. En jaksaa-aaaaaa mitäää..

"Haluut sä laihtuu vai lihoo
Nauraa vai itkee
Tää kaikki on kii siit miten valitsee
Haluut sä menestyy vai kerää pulloi
Haluut sä kuolla yksin vai elää kunnol
Ja se valinta on jokaisen oma
Mut mahdollisuus käy melkee jokaisen kohal

Ota elämästä irti
Kaikki minkä saat
Tee siit parempaa
Tee siit parempaa-aa"

Joo ja anteeks kaikille, et tulee tämmöst paskaa nyt. Mä oon hyvä esittää. Oon alkanu osastolki jo ajatella, että tää on nyt mun perhe. Ja perheen edes kaikki on hyvin. Pahotan kaikkien mielen, jos vedän tääl mieli maassa, tartutan tän muihin. Joten yritän olla normaali. Oon omassa huoneessani ja toivon, ettei kukaan yritä repii mua täält. Mä huomaan selvän eron mielialassa parin viikon takaseen. Miten mä saatoin kuvitella, että tästä tulee jotain? Hah, voisin hyppää katolt ja hieman tutkii syvyyttään.

Joojoo, kyl mä jatkan ja odotan et mieliala kohenee - mikä sais vaa tapahtuu mahd. pian! Hittöööö >:---(

jalat pilvis

14 kommenttia:

 1. No nyt viimeistään varmaan kipusiskot siellä tietävät miltä Sinusta oikeasti tuntuu, ja ehkä tulevat koputtamaan oveen... Noora, se on kuntoutusosasto ja olet siellä *kuntoutumassa*. Jos kaikki olisi jatkuvasti hyvin ja loistavasti, et varmaankaan olisi siellä. Kaikilla teillä siellä on ihan taatusti rankkoja hetkiä ja kausia, mutta selviätte niistä. Senpä takia siellä olette - että pikkuhiljaa alkaisitte selvitä paremmin ja paremmin. Ei Sinun tarvitse siellä esittää, että kaikki on hyvin. Ei kukaan edes varmaan oleta, että kaikki olisi hyvin. Kaikki olette siellä syystä, ja kellään ei ole kaikki hyvin. Ainakaan jatkuvasti. Mutta! Toivon mukaan, kun se päivä koittaa, että on kotiutuksen aika, on kaikilla paljon jo paremmin! Tie on tappurainen, mutta kuljette sitä yhdessä - ja selviätte!

  Nyt vaan jalat maahan ja pää pilviin. Sometimes life sucks... but then it continues. Ok?

  Voimia uuteen viikkoon! <3

  VastaaPoista
 2. mulla on hirmu paljon samanlaiset fiilikset, toissa viikolla olin melko motivoitunut ja nyt kahlaan taas paskassa enkä tiiä miten täältä nousis. mut tsemppii hei kovasti ja yritä ottaa apua vastaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon, että paranen ja yritän koko ajan. Mietin vaan onko järkee, koska jos oisin jossain muualla varmaan tappaisin itseni. Jos mä vaan kuolenki ku tää hoito täällä loppuu, kaikki menny hukkaan. Kaikkien verorahat menny hukkaan. Looserrrr......

   Poista
 3. Komppaan Andreaa, olet siellä syystä. Toipuminen näin kamalasta sairaudesta vie aikaa ja voimia, eikä kaikki todellakaan tapahdu nappia painamalla vaan on helvetin raskasta työtä. Olet sellaisessa paikassa, että siellä tunteiden esiin tuominen kuuluu asiaan ja hoitoprosessiin. Sinun ei todellakaan tarvitse esittää muuta kuin mitä olet. Vaikeaa on ja tulee vielä olemaan, mutta se ei poissulje sitä, että niitä hyviäkin päiviä tulee, sen oletkin jo huomannut. ;) Tsemmpiä Noora!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä hyviä päiviä odotellessa...

   Poista
 4. Etkö sä oo koskaan ajatellu että miks me eletään tässä maailmassa vasn vähän aikaa. Tämä elämä on testi. Mieti ootko sä tämän elämän teoillas ansainnu lepopaikan vai et. Toivon että tämä pistäisi sinut miettimään elämän oikeaa tarkoitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teoillani en oo ansainnu, yrityksilläni kyllä. Enkä jaksa alkaa pohtii elämän tarkotusta, mä vaan oon täällä, aiheutan mahdollisimman vähän tuhoo maapallolle ja sen asukkaille, oon hyödyks, elän massassa normien mukaisesti. Ja sit mä kuolen.
   Oon usein miettiny pääseekö taivaaseen, jos tekee itsemurhan.

   Poista
  2. "A man was inflicted with wounds and he committed suicide, and so God said: My slave has caused death on himself hurriedly, so I forbid Paradise for him."

   Poista
 5. Miten pitkään sun hoitoa on suunniteltu jatkettavan siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan aina muutama kuukausi kerrallaan. Mun ois tarkotus alottaa syksyllä lukio täältä käsin, joten ainakin sinne asti.

   Poista
 6. Tuutko torstaina kahvihetkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alustavasti suunnittelin, että joo :))

   Poista