2014/05/03

When Everyday's The Weekend

Mun piti mennä eilisen Haloo Helsingin keikan jälkeen suoraan kotiin - hah! Sen voin sanoo, että nyt väsyttää.

Etkoilee Aussie barissa w/ Oona
Näin vaikka ketä! Yks yritti pyörtyy ja toinen oli hajottanu naamansa, kolmas oli kipee mut ei se menoo estäny. Päästiin taas melkeen-eturiviin ja voin sanoo, et nää Stadissa vedetyt keikat on ihan parhaita. Bändi veti hyvin ja yleisö oli messissä, mäki lauloin täyttä kurkkua mukana ja hypin nii että jossain välissä alko jo heikottaa. Mut se meni onneks ohi. Vinkkinä ens kerralle: nesteytyksen lisäksi myös ruokaa.

jotain säälittävii HH!-listeja
vähäks oon juoppo ku joka kuvas lasi kädes.. :'D
Näin bäkkärinki, mut ei jääty Circukseen, vaan illan / yön aikana tuli tsekattuu useempi baari ja himaan taisin päästä ennen neljää. Sain Mikolta kangastussin takas jee, mut mun diy HH! -paita kiertelee vielä jossain.

"Voit dokaa joka tilin, ketä siitä voi syyttää
Tai hyppää suoraan katolta ja tutkii syvyyttään."

Heräsin oikeaoppisesti kahdeksalta syömään aamupalaa. Ei ollu ees huono olo, vaik ois voinu olla. (Nyt kyl lagii nii kybäl, et wuhuu.) Ateriasuunnitelman mukaan puuro pähkinöineen, joista tosin osan korvasin chia-siemenillä. En muista koska oon viimeks saatuu syötyy kotona oksentamatta, mut nyt onnistu! En saanu televisiota auki, joten sivistin itseäni Hesarilla, josta sain peräti yhen aukeaman luettua.


Täs on ollu taas ahdistavampia päiviä, joten mun naaman lävistykset on päivittyny angel biteseilla. Koska masennus = rautaa naamaan. Mul on nyt ihanat botox-huulet / duckface ku ylähuuli on nii turvonnu :))
Nyt loppuviikonloppu rauhassa osastolla, tosin tänään vielä L:n kanssa leffaan, juoruamaan ja vaihtamaan kuulumisia!

11 kommenttia:

  1. Ihanan positiivinen postaus, vaikka huonompia päiviäkin on ollut, mutta se kuuluu asiaan. Kauniit lävärit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks hetkittäin pääsee ahdistusta eroon, nyt ei vaan taas jaksais muuta ku nukkua :D

      Poista
  2. Tosiaan, tuli itelleki hyvä fiilinki ku luki tätä! Kyl sä ton sairauden selätät!

    Oot muute hirmu kaunis ja tykkäilen kovasti teikän hiuksista!

    VastaaPoista
  3. Kivaa, että oli mahti-keikka perjantaina! Eikös tuo Haloo Helsinki ihan hiljattain taas saanut jonkin palkinnon tai kunniamaininnan...? Ainakin pokkasivat pystejä Emma-gaalassa, Iskelmä-gaalassa... Hyviä ovat, jopa vähän wanhempien mieleen... ;) Kohtapian varmaan jo tunnistavat Sinut, kun aina sinne melkein-eturiviin onnistut raivaamaan tiesi; ties vaikka kaappaavat Sinut joku kerta back-stagelle ja pääset vielä piireihin... ;) Joskus muinoin taisit itse asiassa postata tänne kuvan, jossa poseeraat Ellin kanssa?

    Ja juu, kannatta muistaa myös ruoka, nesteytyksen lisäksi, kun siellä yleisössä pomppii. Varmaan siksikin puuro maistui seuraavana aamuna... :)

    Toivottavasti oli mukava leffa-keikka tänään!

    Kohti uutta viikkoa - ja aina vaan enemmän parempia päiviä ja vähemmän niitä ahdistavia! Tsemppiä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kahminu vaikka mitä palkintoja, viimeks kai radiogaalassa?
      Backstagella käväsinki jo pikasesti ja ehkä mut eturivistä tunnistetaan, mutta en mä kyllä mihinkään "piireihin" yritä :--D Ja se karmea yhteiskuva on joltain vuoden 2011 keikalta.
      Käytiin Tennispalatsissa katsomassa Pompeji - jee, kaikki kuoli!

      Poista
  4. Oot niin hirmu luinen ja pieni edelleen, mutta parempaan päin onneksi menossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know. Tavallaan ihanaa kuulla, et näytän jo paremmalta (varsinkin livenä ystävien suusta <3), toisaalta taas pelottaa että apua mulla on melkee 10 kiloo viel normiin ja jos nyt oon jo parempi, nii oon kunnon plösö kohta :---o

      Poista
    2. Ei susta plösöä tuu kymmenenkää kilon päästä, ehkä viidenkymmenen kilon päästä voisit olla hiukan "plösö" mutta siihen on vielä aikas pitkä matka;)

      Poista
  5. Muistithan liottaa/turvottaa chian siemenet? Niistä ei ole paljoakaan hyötyä jos ne syö kuiviltaan, imevät vain kropasta nestettä silloin.

    Näytät paljon pirteämmältä viimeisimpien postauksien kuvissa, kiva huomata :)
    Et todellakaan ole mikään plösö vielä kymmenen kilon noston jälkeen, silloin näytät terveeltä ja varmasti vielä elinvoimasemmalta kuin nyt. Paljon tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo - kuumassa vedessä ne turpoo tms. viel nopeemmin! Ja thäänks realisoinnista <3

      Poista